Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Uçak Bileti 300Bin Tlye Dayandı! İstanbuldan En Pahalı Uçak Bileti!
Uçak Bileti 300Bin Tlye Dayandı! İstanbuldan En Pahalı Uçak Bileti!
Uçak Bileti 300Bin Tlye Dayandı! İstanbuldan En Pahalı Uçak Bileti!

2024 yılına ait seyahat verileri açıklandı. Yılın ilk altı ayında en pahalı dış hat tek yön uçak bileti İstanbul-Paris seferi oldu. Bu seferde uçak bileti 299 bin 177 liraya satıldı. İç hatlardaki en pahalı tek yön uçak bileti ise İstanbul-Antalya arasında gerçekleşti.

Bir çevrimiçi seyahat platformu, 2024 yılına ait seyahat verilerini açıkladı. Verilere göre, iç hatlarda en çok tercih edilen rotalar İstanbul-Antalya, İzmir-İstanbul ve Adana-İstanbul olarak belirlendi.

299.177 LİRAYA SATILDI

Paylaşılan rapora göre, yılın ilk altı ayında en pahalı dış hat tek yön uçak bileti İstanbul-Paris seferi 299.177 lira olarak satıldı. İç hatlarda ise en yüksek fiyatlı tek yön uçak bileti İstanbul-Antalya güzergâhında 9.117 lira olarak açıklandı. En ucuz iç hat bileti ise 432 liraya İstanbul-İzmir uçuşunda bulunurken, dış hatlarda en düşük fiyatlı bilet İstanbul-Tahran rotasında 642 lira olarak kaydedildi.

Gençlerin tercihleri İstanbul, Antalya ve İzmir üzerinde yoğunlaşırken, 65 yaş üzeri yolcuların ise iç hatlarda İstanbul, İzmir ve Antalya’ya yöneldiği görüldü.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İzmir Gaziemirde Orman Yangını Çıktı, Rüzgar İle Hızla Yayılıp Yerleşim Yerlerine Sıçradı!

İzmirde Uçuşlar İptal Edildi! Yangından Kaynaklı Uçak Seferleri İleri Tarihe Ertelendi!