Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Çeşmede Çıkan Yangında 3 Kişi Hayatını Kaybetti!
Çeşmede Çıkan Yangında 3 Kişi Hayatını Kaybetti!
Çeşmede Çıkan Yangında 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

Korkutan haber bu kez Ege'den geldi! İzmir’in Çeşme ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına hem havadan hem karadan müdahale edilirken, şiddetini artıran rüzgar alevlerin yayılmasına neden oldu. Acı haberin geldiği yangında 3 kişi hayatını kaybetti.

İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Alaçatı Mahallesi Deliklikoy mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve yer ekibi sevk edildi.

RÜZGAR ŞİDDETİNİ ARTIRDI

Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangının yaklaştığı alanda bazı evlerdeki kişiler, tedbir amaçlı tahliye edildi. Yangının yaklaştığı arazide bulunan bir kadın ve iki çocuğu da jandarma ekibi bölgeden çıkardı.

ACI HABER GELDİ: 3 ÖLÜ

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında alevler, Deliklikoy'a kadar ilerledi. Alevlerin arasında kalan 3 kişi, hayatını kaybetti. Ekiplerin alevlere müdahalesi havadan ve karadan sürüyor. Olay yerinden açıklama yapan A Haber muhabiri, aile olduğu düşünülen 3 kişinin yangından kaçmak isterken alevlerin arasında kaldığını aktardı.

ÇANAKKALE'DE DE YANGIN ÇIKTI

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde çıkan orman yangınına, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale ediyor.

Bayramiç ilçesinde, Bayramiç Barajı yakınlarındaki Saraycık köyü yakınlarında orman yangını başladı. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangını kontrol altına almak için ekipler havadan ve karadan müdahaleye başladı.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İzmir Gaziemirde Orman Yangını Çıktı, Rüzgar İle Hızla Yayılıp Yerleşim Yerlerine Sıçradı!

İzmirde Uçuşlar İptal Edildi! Yangından Kaynaklı Uçak Seferleri İleri Tarihe Ertelendi!