Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Seks Büyüsü Hiç Denediniz mi? Seks Büyüsü Nedir? Seks Büyüsü İle İlgili Bilmeniz Gereken 7 Şey!
Seks Büyüsü Hiç Denediniz mi? Seks Büyüsü Nedir? Seks Büyüsü İle İlgili Bilmeniz Gereken 7 Şey!
Seks Büyüsü Hiç Denediniz mi? Seks Büyüsü Nedir? Seks Büyüsü İle İlgili Bilmeniz Gereken 7 Şey!

Seks büyüsü (yazım hatası değil, "k" ile yazılıyor - aşağıya bakın) kendini açıklıyor gibi görünse de, konuya çok fazla ilgi var ve sadece woo-woo seks o kadar iyi ki sihir haline gelmiyor. Seks büyüsü aslında insanların cinsel ilişki yoluyla üretilen enerjiyi kullanıp onu belirli bir amaca "yönlendirdiği" bilinçli bir uygulamadır.

Öncelikle, "büyü"deki "k" harfinin olayı nedir? "Neopagan topluluğu, Criss Angel veya Penn and Teller gibi kişiler tarafından gerçekleştirilen sahne büyüsünden farklılaştırmak için genellikle kendi büyü türlerini 'k' ile yazmayı tercih ediyor," diye açıklıyor Detroit'te bir seks ve ilişki terapisti olan Stefani Goerlich. Goerlich, din ve seks arasındaki kesişim üzerine akademik araştırmalarda uzmandır ve ayrıca cadı, Wiccan veya pagan olarak tanımlanan çok sayıda müşterisi vardır. Burada, seks büyüsüyle ilgili tüm sorularımızı yanıtlıyor.


Genel olarak seks büyüsü nedir?

"Seks büyüsü, genellikle enerjiyi yükseltmek için cinsel ilişki veya orgazm kullanan ve uygulayıcıların daha sonra bu enerjiyi belirli bir amaç veya davaya 'yönlendirdiği' her türlü uygulamayı tanımlamak için kullanılan bir terimdir."


Hangi dinler seks büyüsü kullanır?

"Seks büyüsü en yaygın olarak hem sembolik olarak hem de gerçek beden-beden teması yoluyla neo-pagan inananlar, Wiccan'lar/cadılar ve törensel büyücüler tarafından uygulanır. "Neo-paganizm, birçok farklı mezhebi kapsayan bir şemsiye terimdir, tıpkı 'Protestan' teriminin Hristiyanlığın birçok farklı mezhebini kapsaması gibi. Bazı neo-pagan gruplar seks büyüsüne diğerlerinden daha fazla vurgu yapar, ancak hepsi eril ve dişil enerjiler kavramlarıyla ve bunların birleştirilmesiyle çalışır ve bu da bir hedefe yönlendirilebilecek gücü artırır. "Neopaganizm alanının dışında, bazıları Hindu tantra uygulamasını bir tür seks büyüsü olarak görebilir. Eğer kavramı gerçekten zorlarsak, evli çiftleri günün kutsallığını bir tür seks büyüsü olarak kutsama yolu olarak Şabat'ta seks yapmaya teşvik eden Yahudiliği bile buna dahil edebiliriz."


Seks büyüsü nasıl denenir?

"Seks büyüsü genellikle sekse benzer! Ancak bilinçli niyetlerle yapılır. Çift (heteroseksüel olmaları gerekmez...ya da sadece iki kişi bile olabilirler) büyü için niyetlerinin ne olduğunu tartışırlardı—yani hangi hedefi ya da sonucu elde etmek istediklerini. Bu, birinin hastalıktan iyileşmesi için enerji yönlendirmek, katılımcılardan birinin iş bulmasına yardımcı olmak ya da sadece tanrılarına ya da tanrısal varlıklarına adanmışlık eylemi olabilir. “Yatağın etrafına şifayı sembolize eden yeşil mumlar yakarak veya yatağın etrafına kutsal bir alanı ana hatlarıyla belirtmek için çiçek veya tuz çemberi yerleştirerek bu niyete odaklanmalarına yardımcı olacak bir ortam yaratmayı seçebilirler. Sonra? Seks yaparlar! Ve seks yaparken, dikkatlerini, hayal ettikleri sonucun oluşmasını görme arzusuna odaklarlar. Orgazm anında? Bu enerjinin kendilerinden amaçlanan 'hedefe' veya amaca doğru fışkırdığını görselleştirirler.”


Seks büyüsü iyi midir kötü müdür?

"Sanırım bu tamamen onu hangi amaçla kullandığınıza bağlı. Birisi hasta olan birine şifa enerjisi göndermek için seks büyüsü kullanıyorsa? Bu, birine zarar vermek veya zarar vermek amacıyla enerji göndermek için seks büyüsü kullanmaktan oldukça farklıdır. “Bilimde enerji nötr bir kuvvettir. Elektriği bir evi ısıtmak veya bir mahkûmu işkence etmek için kullanabiliriz. 'İyi' veya 'kötü' araçta değil, uygulamadadır.”


Seks büyüsünü kullanmak için sizin veya eşinizin orgazm olması gerekir mi?

"Geleneksel seks büyüsü orgazma ulaşmaya odaklanır, evet. Ama BDSM ilişkilerinde olan ve orgazm inkarı yoluyla oluşturulan enerjiyi kullanan bazı müşterilerim de oldu."


Bir terapist olarak danışanlarınıza seks büyüsü önerir misiniz?

"Bir terapist olarak danışanlarıma alım sırasında spiritüel uygulamaları hakkında sorular soruyorum. Bu, hayatlarının önemli bir parçası mı? Onlarla bulundukları yerde buluşuyorum ve inanç sistemlerinin unsurlarını kendi uygulamalarıma dahil ediyorum. Onların uygulamalarının benim uygulamalarım olması gerekmiyor (bu durumda öyle değil), bu yüzden spiritüel kaynakları ve fikirleri nasıl kullandığım konusunda nadiren kuralcı oluyorum. “Bir danışana seks büyüsünü önermem, ancak bir danışan bana bunun ruhsal çalışmalarının bir parçası olduğunu ve bu aracı terapötik süreçlerinin bir parçası olarak kullanmak istediğini söylerse, onun yolundan giderim.”


Seks büyüsünün iyi bir fikir olmayacağı müşteriler/durumlar var mıdır?

"Seks büyüsünün gerçeklik ile fanteziyi ayırt etmekte zorluk çeken veya aktif sanrıları veya halüsinasyonları olan hiç kimse için uygun olmayacağını düşünüyorum."

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İzmir Gaziemirde Orman Yangını Çıktı, Rüzgar İle Hızla Yayılıp Yerleşim Yerlerine Sıçradı!

İzmirde Uçuşlar İptal Edildi! Yangından Kaynaklı Uçak Seferleri İleri Tarihe Ertelendi!