Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Bu Şekilde Seksin En Uç Noktalarına Varacaksınız! İşte En İyi Seks Yöntemi!
Bu Şekilde Seksin En Uç Noktalarına Varacaksınız! İşte En İyi Seks Yöntemi!
Bu Şekilde Seksin En Uç Noktalarına Varacaksınız! İşte En İyi Seks Yöntemi!

Yatak odasında işleri biraz yavaşlatmanın zamanı geldi.

Hızlı sekslerin zamanı ve yeri vardır. Belki de tutkulu ve yoğun hızlı bir sevişmenin adrenalin patlamasını seviyorsunuzdur ya da belki de sadece meşgulsünüzdür. Anlıyoruz - görmeniz gereken arkadaşlarınız, yapmanız gereken işleriniz ve izlemeniz gereken diziler var! Ama buna zaman ayırdığınızda, yavaş ve derinlemesine bir seks seansı ilahi bir deneyim olabilir. Ayrıca, yatakta daha fazla vakit geçirmenin (en azından ara sıra) seks hayatınız ve ilişkiniz için ciddi faydaları olabilir.

West Palm Beach'te lisanslı psikolog ve Modern Sex Therapy Institutes'un eş direktörü olan Rachel Needle, PsyD, "Yavaşladığınızda, her dokunuş, öpücük ve okşama daha yoğun hale gelir," diyor. "Birbirinizin bedenlerine daha uyumlu hale geleceksiniz, aceleyle gerçekleşen bir karşılaşmada kaçırabileceğiniz hisleri keşfedeceksiniz. Yavaş seks ayrıca daha derin bir düzeyde bağ kurmanızı sağlayarak daha bağlı bir ilişkiye yol açar."

Doğru. Yatak odasında yavaşlamak, partnerinizle yakınlığınızı artırmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, yavaş seks orgazmların oluşması için daha fazla zaman sağlar ve bu da daha yoğun bir doruk noktasına ulaşmaya eşittir.

"Yavaşlığı hayatınıza, özellikle de seks hayatınıza davet etmenin çok sayıda faydası var!" diyor New York'taki Cinsiyet ve Cinsellik Terapi Merkezi'nin direktörü ve seks terapisti Jesse Kahn, LCSW-R, CST. "Cinselliğin kültürel tasvirleri sıklıkla 0'dan 100'e kadar gitse de, seksle ilgili oyunlarla vakit geçirmek eğlenceli ve ilgi çekici olabilir ve ayrıca kaygıyı azaltan bir yaklaşım olabilir."

Ve sizin süper yavaş bir seks seansının tüm ödüllerini toplamanızı istediğimiz için, zamanı yavaşlatma sanatında ustalaşmanıza yardımcı olacak 13 yavaş seks ipucunu burada bulabilirsiniz.

1. Seksin Tanımını Yeniden Yapın

Eğer duymadıysanız, seks sadece vajinanın içinde bir penis olması anlamına gelmez; aslında her türlü erotik temasın bir parçasıdır. Eğer eşcinselseniz, bunu zaten anlamış olabilirsiniz, ancak bazen heteroseksüel kadınların (ve kesinlikle erkeklerin) nazik bir hatırlatmaya ihtiyacı vardır. Oral seks, el işi, ön sevişme ve kink sahnelerinin hepsi seks olarak sayılabilir.

"Seksi farklı pasta dilimlerinin olduğu bir tabağa benzetmeyi seviyorum," diyor cinsel eğitim uzmanı ve Beducated'ın kurucusu Mariah Freya. "Nüfuz edici seks sadece lezzetli bir parçadır, ancak denenmesi ve karıştırılması gereken çok daha fazlası vardır. Hiçbiri diğerinden daha iyi değildir; hepsi kişisel zevkinize bağlıdır. Her şey farklı duyumları keşfetmek ve her anın tadını çıkarmakla ilgilidir, sadece bitiş çizgisine hızlı ulaşmakla ilgili değildir." Seks tanımınızı genişletmek, ondan zevk aldığınız zaman miktarını artırmanıza yardımcı olabilir.

2. Zaman Ayırın (hatta Planlayın)

Kulağa bariz gelebilir, ancak yavaş seks sırasında kendinize zaman ayırma izni vermeniz gerekir. "Hayattaki her şeyde olduğu gibi, deneyimler arasında hızla hareket ettiğimizde, bir şeyi göz ardı etme veya kaçırma riskiyle karşı karşıya kalırız," diyor NYC merkezli bir psikoterapist ve seks terapisti olan Dulcinea Alex Pitagora, PhD. "Bu yüzden seks yavaşça, merak, dikkat ve niyetle gerçekleştiğinde, hazzı, yakınlığı ve bağı derinleştirme ve kendimiz ve partnerlerimiz hakkında bilgi edinme fırsatları vardır."

Yani evet, bu aceleyle yapmak isteyeceğiniz bir şey değil. Bununla birlikte, muhtemelen meşgul olduğunuzu anlıyoruz, dolayısıyla yavaş seksin özel bir durum türü bir anlaşma haline getirilmesinin tamamen sorun olmadığını hatırlatıyoruz. Aslında, bunu planlı bir aktivite haline getirmenizi önerecek kadar ileri gideceğiz. Bir hafta sonu seçin ve yavaş seks için brunch rezervasyonu yapıyormuş gibi bir zaman planlayın. Yavaş sekse adanmış bir Pazar öğleden sonrası planlayın (hatta eşinize bir takvim daveti bile gönderebilirsiniz).

Freya, "Ön sevişme ve keşfetmeye zaman ayırın: öpüşme, dokunma ve oral seks gerçekten beklenti ve zevk yaratabilir" diyor.

3. Tüm Duyularınızı Kullanın

Tekrar ediyorum, kesinlikle hızlı seks karşıtı değiliz ama hızlı seks, hızlıdır! Partnerinizin üstünüzde ne kadar ateşli göründüğünü ve ağırlığının hissini ölçebilirsiniz ama büyük ihtimalle beş duyunun hepsini gerçekten kullanmak için zaman ayırmıyorsunuzdur.

Freya, "Cinsel deneyimi yavaşlatmak duyularımıza yönelik farkındalığı artırır, bu da daha geniş bir zevk yelpazesi hissetmemizi sağlar" diyor. Hatta hepsini zihninizde gözden geçirerek bu pratiğe girmenize yardımcı olabilirsiniz. Partnerinizde (veya kendinizde) sizi tahrik eden bir şey görebiliyor musunuz? Hangi ilkel sesleri duyabiliyorsunuz? Tadı nasıl? Cildinizde hangi fiziksel duyumları hissedebiliyorsunuz? Ve kokuyu unutmayın. Beyindeki koku soğanı, duygu ve hafızayla ilgili olan amigdala ve hipokampüse doğrudan bağlı olduğundan, koku gerçekten de diğer duyulardan daha fazla anılarla bağlantılıdır - bu, bazı süper seksi anılara ulaşmak (ve/veya bazı yeni anılar yaratmak!) için mükemmel bir fırsat anlamına gelir.

4. İletişim Kurun

Mümkün olan en iyi seksi yaşamak istiyorsanız, nelerden hoşlandığınız hakkında konuşmanız gerekecek. Yavaş seks sırasında, uzun süreli ilişkilerde olanlar bile partnerlerinin fantezileri (ki bunlar gelişebilir ve değişebilir) ve nelerden hoşlanıp hoşlanmadıkları hakkında daha fazla şey öğrenme fırsatına sahip olurlar.

"İletişime öncelik verin. Partnerinizle her ikinizin de ne istediğini ve nelerden hoşlandığını açıkça konuşmak duygusal yakınlık oluşturur ve seksi daha tatmin edici hale getirir," diyor Freya. Daha yeni ilişkilerde veya sıradan birlikteliklerde, bu daha iyi seksten zevk alırken yakınlaşmanın hızlı bir yoludur. Uzun vadeli ilişkilerde, onu değiştirme fırsatı sağlayarak seks hayatınıza daha fazla yenilik katmanıza olanak tanır. Genellikle daha sert sekse yöneliyorsanız, gerçekten yavaşlatmayı ve zaman ayırmayı deneyebilirsiniz veya yumuşak seks varsayılan modunuzsa, zamanı kölelik gibi sapık bir şeyi keşfetmek için kullanabilirsiniz.

5. Şakalaşmak

Birini ilk görmeye veya ona aşık olmaya başladığınızda, cinsel gerilimi neredeyse bıçakla kesebileceğiniz zamanı biliyor musunuz? Yavaş seks, partnerliğinize bu tür orgazmik cinsel gerilimi yeniden enjekte etmek için tahrik etme ve ertelenmiş tatmin kullanma fırsatı sunar.

Klinik psikolog ve sertifikalı seksolog Denise Renye, PsyD, "Tempoyu değiştirerek ve farklı tipte dokunuş ve uyarımlar ekleyerek heyecan yaratın ve beklenti yaratın."

"Unutmayın, seks bağ ve zevkle ilgilidir, bu yüzden her anın tadını çıkarmak için zaman ayırın ve bitişe acele etmeyin." Eğer gerçekten çıtayı yükseltmek istiyorsanız, biraz sınır koymayı deneyin - yani partnerinizi orgazmın eşiğine getirme ve bitirmeden önce durma uygulaması. Artık dayanamayana kadar tekrarlayın ve tanrıyı görmeye hazır olun.

6. Farkındalığı Uygulayın

Dikkatlilik, yargılamadan şimdiki ana tam dikkat verme uygulamasıdır. Her kesimden terapistin hayran olduğu önemli bir Budist uygulamasıdır ve ayrıca seksi daha iyi hale getirebilir. "Yargılamadan" kısmı temel olarak kendinizi kafanızdan çıkarıp tamamen şimdiki zamana getirmek için çalışmak anlamına gelir, bu da nefesinize odaklanarak ve o nefis beş duyuyu kullanarak kendinizi topraklayarak yapılabilir.

Needle, "Yavaş seks, farkındalığı teşvik eder; anda tamamen mevcut olmak inanılmaz derecede tatmin edici olabilir. Deneyimin tadını çıkararak, her iki partnerin de tatmin olmuş ve doyuma ulaşmış hissetme olasılığı daha yüksektir," diyor. Farkındalık, daha düşük stres seviyeleri, gelişmiş konsantrasyon ve daha fazla sakinlik ve duygusal dayanıklılık hissi ile ilişkilidir. Bunu, harika seksin daha derin duygusal tatmine de yol açabileceği gerçeğiyle birleştirin ve temelde harika seks biçiminde destansı bir terapi seansına sahip olursunuz.

7. Göz Teması Kurun

Göz teması kurmak temelde bir seks hilesidir. Çok basit ama bir o kadar da etkilidir—sadece seksi daha iyi hale getirmek açısından değil, aynı zamanda bir ilişki içindeki yakınlığı artırmak açısından da. Ve hepsi bilim sayesinde. Freya, "Nörobilimciler göz teması kurmanın oksitosin, dopamin ve diğer olumlu hissettiren beyin kimyasalları ürettiğini gösterdiler," diyor. "Göz teması birbirimize olan güvenimizi artırır."

Ne kadar erişilebilir olsa da, seks sırasında göz teması kurmak korkutucu gelebilir (özellikle de sıradan ilişkilerde veya yeni ilişkilerde) çünkü bir miktar savunmasızlık içerir. Eğer birinin arkanızdan sizi azarlamasına izin vermekten, sürekli göz teması kurmaktan daha rahat hissediyorsanız yalnız değilsiniz. Ancak bu, seksi geliştirmenin ve ilişkinizi derinleştirmenin kolay bir yoludur (eğer bunu yapmaya çalışıyorsanız).

Renye, "Seks sırasında göz teması, sizinle partneriniz arasındaki yakınlığı ve bağlantıyı gerçekten artırabilir," diyor. "Güven, şefkat ve arzuyu gösterir, deneyimi daha kişisel ve bağlantılı hissettirir. Ayrıca, bir miktar savunmasızlık ve varlık ekleyerek uyarılmayı artırabilir ve bağınızı derinleştirebilir."

8. Rahatlayın

Evet, "Sadece rahatla!" demek kolay ama gerçekten yapmak daha zor olabilir. Her şey gibi, rahatlamak da pratik gerektirir (bu listedeki diğer birçok ipucu, farkındalık uygulamak ve beş duyuyu kullanmak gibi, rahatlamaya yardımcı olabilir). Ancak unutmayın, yavaş seks planlanabilir ve bu, rahatlamanın mümkün olduğu bir zihin durumuna gelmeniz için zihinsel hazırlık yapmanıza yardımcı olabilir. Yavaş seks sadece partnerinizle bağlantı kurmanız ve kendinizi iyi hissetmeniz için bir fırsat değil, aynı zamanda rahatlamanız, gevşemeniz ve zihinsel sağlık molası vermeniz için de bir fırsattır.

Her şey birbirine bağlıdır, bu yüzden zihinsel sağlığınıza öncelik vererek (sadece sizi güvende tutmak için orada bulunan tüm endişeli düşünceler için beyninize teşekkür etmeyi deneyin, ancak ona bir sonraki saat veya daha uzun süre boyunca oturumu kapatabileceğini bildirin), hem fiziksel duyumlar hem de duygusal bağlantı artmalıdır. Needle, "Yavaş seksin en büyük faydalarından biri, performans kaygısını azaltabilmesi ve ereksiyonu sürdürme veya orgazma ulaşma odağını ortadan kaldırabilmesidir, bu da her iki partner üzerindeki baskıyı azaltır," diyor. "Bu rahat yaklaşım, her iki partnerin de değerli ve arzu edilir hissettiği daha doğal ve keyifli karşılaşmalara yol açabilir."

9. Orgazmın Baskısını Azaltın

Ortalama bir heteroseksüel kadının orgazm olmasının yaklaşık 13.41 dakika sürdüğünü düşünürsek, daha yavaş seks orgazm olma olasılığının daha yüksek olduğu anlamına gelir. Ama! Orgazm olma baskısını azaltarak, aslında gerçekleşme olasılığını artırır.

Klinik psikolog ve sertifikalı Renye, "Yavaş seks, beklenti oluşturarak ve uyarılmayı kademeli olarak artırarak daha iyi orgazmlara yol açabilir ve doruk noktasını daha yoğun ve tatmin edici hale getirebilir" diyor. "Ayrıca, belirli bir hedefe ulaşmak için acele etmek yerine yolculuğa ve yakın bağlantıya odaklanmanızı sağlayarak orgazm üzerindeki baskıyı da azaltır. Bu rahat yaklaşım, deneyimi daha keyifli ve tatmin edici hale getirebilir."

Unutmayın, yavaş seks bir ödül olmalıdır. Acele etmenize gerek yok. Bunu kendinize ve belki de eşinize ödül vermek için yapıyorsunuz, ancak amaç stresinizi artırmak değil, baskıyı azaltmaktır. Orgazmlar iyi seks için bir gereklilik değildir ve sizin için çok erişilebilir olmayan bir deneyimse, bu tamamen normaldir. Ayrıca, bunu akılda tutmak ve bu "son hedefi" önceliklendirmemek, orgazmların gerçekleşme olasılığını artırabilir. (Çünkü orgazmlar gerekli olmasa da, doruğa ulaşmak kesinlikle güzel bir bonus olabilir.)

10. Yaratıcı Olun (ve/veya Sapkın Olun)

Renye, "Yavaş seksle zaman geçirmek, acele etmeden farklı pozisyonları, teknikleri ve dokunma türlerini keşfetme özgürlüğü vererek daha fazla yaratıcılığa olanak tanır" diyor. "Yeni hisler deneyebilir, oyuncakları dahil edebilir veya uzun süreli ön sevişmelere katılabilir, deneyimi çeşitli ve heyecanlı hale getirebilirsiniz. Bu rahat tempo, en iyi hissettiren şeyi keşfedebileceğiniz açık ve eğlenceli bir atmosfer yaratır."

Freya, masaj gibi farklı aktiviteler deneyerek veya yeni vibratörler ve diğer cinsel aksesuarlar kullanarak duyusal becerilerinizi genişletmenizi öneriyor.

Bu ayrıca kink ile deney yapmak için harika bir fırsat. Kahn, "Kink, seksi yavaşlatmanın harika bir yolu olabilir," diyor. "Genellikle, yavaş gitmek kink'in önemli bir parçasıdır. Oyun kapsamlı ve karmaşıktır - zevk ve rızaya odaklanmıştır, bu da zevkten ödün vermeden istediğiniz kadar yavaş gitmeniz için bir yol sağlar."

11. Yakınlığa Hazır Olun

Daha önce de belirttiğimiz gibi, yavaş seks kesinlikle kendinizi iyi hissetmenin ve kendinize iyi davranmanın bir yolu olsa da, uzun vadeli bir şeye tutkuyu yeniden enjekte etmek veya yeni bir ilişkinin daha ciddi hale gelmesine yardımcı olmak olsun, bir ilişkide ilerlemeye yardımcı olmak için gerçekten harika bir yoldur. Renye, "Yavaş seks daha derin bir duygusal bağa izin verir ve yakınlığı artırır" diyor. Yani, seks maratonunuz sizi ve kaçamağınızı pek de sıradan olmayan bir alana doğru hareket ettiriyorsa, sizi uyarmadığımızı söylemeyin!

12. Bakım Sonrasını Unutmayın

Kink dünyasında, aftercare, morluklara buz koymak, lezzetli atıştırmalıkların tadını çıkarmak ve yastık sohbetine katılıp az önce yaşanan tüm ateşli seks hakkında konuşmak gibi, kelimenin tam anlamıyla birbirinize bakma eylemini ifade eder. İşler kinky olsun ya da olmasın, yavaş seksinize hak ettiği aftercare'i verin. Birbirinizin bedenlerine odaklanarak çok zaman geçirdikten sonra, seks sonunda bittiğinde, öylece ayrılmayın! Buna saygı gösterin. Freya, "Daha sonra sarılmak ve bağ kurmak için biraz zaman ayırın," diyor. "Bu seks sonrası bağlantı, ikinizi de tatmin olmuş hissettirebilir."

13. Ruh Halinizi İyileştirin ve Daha İyi Bir Uyku Çekin

Seks bittikten ve sonrasındaki bakım süreci tamamlandıktan sonra, sadece harika hissetmekle kalmayacak, aynı zamanda muhtemelen daha düşük kaygı seviyelerine sahip olacak ve harika bir gece uykusunun tadını çıkaracaksınız. Needle, "Uzun süreli yakınlık sırasında endorfin ve oksitosin salınımı ruh halinizi ve genel refah duygunuzu iyileştirebilir," diyor. Orgazmlarla artan cinsel yakınlık, hormonların salınması yoluyla uyku kalitesini önemli ölçüde artırabilir. Seks yapmak ayrıca uyku programınız için de harika olan bir stres hormonu olan kortizol seviyenizi azaltır. Ne diyebiliriz? İyi seks temelde doğanın Ambien'idir. Ve ek bir bonus olarak, seks ve orgazm sırasında salgılanan endorfinler doğal ağrı kesici sağlar. Gerçekten de kazan-kazan-kazan durumu.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İzmir Gaziemirde Orman Yangını Çıktı, Rüzgar İle Hızla Yayılıp Yerleşim Yerlerine Sıçradı!

İzmirde Uçuşlar İptal Edildi! Yangından Kaynaklı Uçak Seferleri İleri Tarihe Ertelendi!