Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Rızası Olmadan Evlenen Kızı ve Damadını Av Tüfeği İle Vurdu!
Rızası Olmadan Evlenen Kızı ve Damadını Av Tüfeği İle Vurdu!
Rızası Olmadan Evlenen Kızı ve Damadını Av Tüfeği İle Vurdu!

Amasya'da, rızası olmadan evlendiği kızı ve damadıyla akaryakıt istasyonunda karşılaşan kayınpeder, aracından çıkardığı av tüfeği ile kızını ve damadını vurdu. Av tüfeğiyle kadın yaralanırken, damadı olay yerinde can verdi.


Olay, saat 09.50'de Amasya merkeze bağlı Yıldız köyündeki bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşti. İddiaya göre, Şengül ailesinin kızı İnci Eser (35), ailesinin rızası olmadan bir ay önce kaçarak Halil Eser ile evlendi. Baba Dursun Şengül (54), akaryakıt istasyonuna geldiği esnada kızı İnci Eser ve damadı Halil Eser ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışmada baba Dursun Şengül, otomobil içince bulunan damadı Halil Eser ve kızı İnci Eser'e av tüfeği ile 2 el ateş ederek vurdu. Damadı Halil Eser olay yerinde hayatını kaybederken, kızı İnci Eser ise kolundan yaralandı.


YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Akaryakıt istasyonuna gelen damadın yakınları sinir krizi geçirdi. Halil Eser'in cenazesi, yapılan olay yeri incelemesinin ardından, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


AV TÜFEĞİYLE YAKALANDI


Kızını ve damadını vurduktan sonra otomobili ile olay yerinden uzaklaşan Dursun Şengül, jandarma ekipleri tarafından suç aleti olan av tüfeğiyle yakalanarak gözaltına alındı. Baba Dursun Şengül, polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İzmir Gaziemirde Orman Yangını Çıktı, Rüzgar İle Hızla Yayılıp Yerleşim Yerlerine Sıçradı!

İzmirde Uçuşlar İptal Edildi! Yangından Kaynaklı Uçak Seferleri İleri Tarihe Ertelendi!