Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Bu Dünyaya Çıplak Olarak Geldik Deyip Tüm Dünyayı Çıplak Dolaşıyor!
Bu Dünyaya Çıplak Olarak Geldik Deyip Tüm Dünyayı Çıplak Dolaşıyor!
Bu Dünyaya Çıplak Olarak Geldik Deyip Tüm Dünyayı Çıplak Dolaşıyor!

ABD'nin Los Angeles kentinde ikamet eden Steph Sinn, sosyal medya paylaşımlarında olabildiğince çıplak bir yaşamı tercih ettiğini belirterek natüralizmi savundu. 31 yaşındaki fenomen, "Bu dünyaya çıplak olarak geldik" diyerek çıplak bir hayat yaşamaya karar verdiğini ve bunun özgürleştirici bir deneyim olduğunu söyledi.

İnsanların doğduğunda çıplak olarak dünyaya geldiğini ifade eden fenomen, toplumsal normların onları kıyafet giymeye zorlamasından rahatsız olduğunu belirterek duruma tepki gösterdi.


Sinn, hepimizin doğduktan sonra çıplak bedenlerimizin sadece cinsellik için olduğuna inandırıldığımızı ve bunun da insanların kıyafet giymesine neden olduğunu iddia etti. Toplumsal olarak kıyafet giymek zorunda olduğu ortamlarda bulunduğunu söyleyen Sinn, "Sütyen ve iç çamaşırı giymiyorum. Oldukça açık fikirli bir evde büyüdüm. Bahçemizde çıplak bir şekilde oynadığım anıları unutamıyorum" dedi.

Ailesinin çıplaklık konusunda endişeleri olmasına rağmen onu desteklediğini belirten Sinn, yaşam tarzı tercihleri konusunda yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle önemli birkaç arkadaşıyla yollarını ayırmak zorunda kaldığını açıkladı.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

İzmir Gaziemirde Orman Yangını Çıktı, Rüzgar İle Hızla Yayılıp Yerleşim Yerlerine Sıçradı!

İzmirde Uçuşlar İptal Edildi! Yangından Kaynaklı Uçak Seferleri İleri Tarihe Ertelendi!