Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Kabine Toplantısı Bakan Değişimi İle İlgili Bomba İddia!
Kabine Toplantısı Bakan Değişimi İle İlgili Bomba İddia!
Kabine Toplantısı Bakan Değişimi İle İlgili Bomba İddia!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa dedikodularının ardından, Bakanlar Kurulu'nda değişiklikler olabileceği Ankara'da dedikodulara yol açtı. Şu ana kadar bir yalanlama gelmemiş olmasına rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinede beklenen değişiklikleri bugün gece yapabileceği iddia edildi. İşte kabine değişikliği ile ilgili son dakika kulis bilgileri.

CHP'nin yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkmasının ardından, AK Parti içinde değişikliklerin olabileceği öne sürülmüştü. Bu değişim süreci, il başkanlarının değişimiyle geçtiğimiz hafta başladı. 7 ilin başkanı değiştirildi. Bakanlar Kurulu'nda da değişim beklentileri yüksek sesle konuşulmaya başlandı. TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, kabinede beklenen değişikliklerle ilgili son dakika kulis bilgilerini aktardı.

Sözcan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kabine'yi topluyor; bana ulaşan bilgilere göre bu gece istifa edecek bakanlar kimse, yarın yeni bakanlar Kabine toplantısına katılacak" dedi.

TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, canlı yayında kulis bilgilerini paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Kızılcahamam'da belediye başkanlarıyla bir araya geleceğini belirtti ve Kabine'de değişiklik beklentilerine değindi.

YARIN KABİNE TOPLANTISINA YENİ BAKANLAR MI KATILACAK?

Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği ve bazı bakanların görevden alınacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak bu yönde Resmi Gazete'de herhangi bir duyuru yapılmadı.

Sözcan, "Herkes cuma gecesine kilitlenmişti, bekleyiş vardı fakat değişiklik yapılmadı. Ben ne zaman olacağını söyleyeyim; o gece bu gece... Haber kaynaklarımın verdiği bilgi doğruysa ve son anda bir değişiklik olmazsa Kabine değişikliği bu gece gerçekleşecek. Bu nedenle Resmi Gazete'nin yayın saatini beklemeye koyulabiliriz. Neden bugün yapılacak? Çünkü yarın Kabine toplantısı var... Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kabine'yi topluyor; bana gelen bilgiye göre bu gece kimse istifa etmezse, yarın yeni bakanlar Kabine toplantısında yer alacak. Söylediğim gibi son anda bir değişiklik olmazsa bu gece değişikliklerin gerçekleşeceği konusunda güçlü sinyaller aldım" dedi.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Erdoğan Kıyamete Kadar Affetmeyeceğini Söyledi!

Akpartiden Dikkat Çeken Erken Seçim Açıklaması!