Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Erdoğan Kıyamete Kadar Affetmeyeceğini Söyledi!
Erdoğan Kıyamete Kadar Affetmeyeceğini Söyledi!
Erdoğan Kıyamete Kadar Affetmeyeceğini Söyledi!


15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı. Erdoğan, "15 Temmuz'a 'oyun', 'tiyatro', 'danışıklı dövüş' diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğiz! Bu çirkin iftiraları atanlar, Türkiye üzerinde oynanmak istenen büyük oyunun birer figüranlarıdır" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz programına Şehitler Makamı'nı ziyaret ederek başladı. Burada Kur'an-ı Kerim okundu ve Erdoğan dua etti. Konuşmasında, darbe girişiminin yaşandığı geceye dair "Hafızamıza kazınan o sahnelerin hiçbirini unutmadık" dedi.


Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan mesajlar şunlardı:


Az önce istikbal ve istiklalimiz uğrunda canlarını feda eden kahramanlara dualarımızı gönderdik. Rabb'im, o gece göğüslerini kurşunlara siper ederek şehit olan tüm kardeşlerimizin ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin. Gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz şehitleriyle birlikte vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkarken şehit düşen tüm kahramanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Darbe girişiminin ilk anlarından itibaren bizim çağrımızı beklemeden hainlere karşı direnişe geçen herkese bugün bir kez daha teşekkür ediyorum.


Erdoğan, 15 Temmuz gecesi milletin iradesinin yükseldiğini vurgulayarak, darbecilerin hain ve vahşi yüzlerini burada işledikleri cinayetlerde hep beraber gördüklerini ifade etti. O gecenin sahnelerini unutmadıklarını ve milletin çıplak elleriyle tanklara ve ölüm saçan silahlara karşı verdiği destansı mücadeleyi büyük bir gururla hatırladıklarını belirtti.


"15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğiz! Bu çirkin iftiraları atanlar, Türkiye üzerinde oynanmak istenen büyük oyunun birer figüranlarıdır. Birileri unutturmak için akla ziyan bahaneler üretse de biz 15 Temmuz'a tüm kalbimizle sahip çıkmaya devam edeceğiz."

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Akpartiden Dikkat Çeken Erken Seçim Açıklaması!

İmamoğlu ve Yavaş Detayı! Özgür Özel Ankette Birinci Oldu!