Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Banyoda Yaptıklarını Sosyal Medyada Paylaştı!
Banyoda Yaptıklarını Sosyal Medyada Paylaştı!
Banyoda Yaptıklarını Sosyal Medyada Paylaştı!

Kim Kardashian, komik bir banyo videosunda elbisesini kapatmakta zorlanıyor ve bu gardırop krizinde kız kardeşi Khloe'den yardım istiyor. O anları paylaşan Kim, "Kız kardeşlerin yaptığı budur" yorumunu ekledi. Kardashian ailesi, her anlarını paylaşmaktan çekinmiyorlar.


Kim, son Instagram hikayesinde kız kardeşi Khloe Kardashian'dan yardım istedi. 43 yaşındaki reality yıldızı, kendisi ve 40 yaşındaki küçük kız kardeşinin banyoda siyah SKIMS bodysuit'ini kapatmak için mücadele ettikleri bir klip paylaştı.


Dört çocuk annesi Kim, Khloe zıbının çıtçıtını kapatmaya çalışırken yaşananları videoya kaydetti. Kim Kardashian gülerek, "Bu kelimenin tam anlamıyla kız kardeşlerin yaptığı şey" dedi ve ekledi, "Zıbınımı çekemiyorum." Khloe şaka yollu, "Bu kızların banyoda uzun süre yaptıkları şey. 'Orada ne yapıyorsun?' diye sorduklarında" dedi.


ZOR ANLARI PAYLAŞTI

Bir noktada Khloe pes etmeye yakın görünüyordu. Kim, daha sonra kapağa daha iyi erişebilmek için oturur bir pozisyona geçmeye çalıştı, ancak bu Khloe'ye pek yardımcı olmadı. Kanye West'in eski eşi daha sonra, "Tekrar tuvalete gitmem gerekirse ne yapacağım?" diye düşündü. Khloe ise "Ben de seninle geleceğim" diyerek onu rahatlattı.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Saba Tümer Yayında Dans Eden Erkekler Güzel Sevişir Derler Diyerek Ünlü Oyuncuya Soru Sordu!

Hande Yener ve Demet Akalın Sahnede Yaptıklarına Yorum Yağmuru Geldi!