Adres

İrfan Boyuer Sok. No: 6/B, İzmir 35220 Türkiye

İletişim
Babasının Ziyaretine Bu Kıyafetlerle Gidip Artık Babam Kocamla Tanıştı Dedi!
Babasının Ziyaretine Bu Kıyafetlerle Gidip Artık Babam Kocamla Tanıştı Dedi!
Babasının Ziyaretine Bu Kıyafetlerle Gidip Artık Babam Kocamla Tanıştı Dedi!

Bodrum Masalı dizisinde Alara karakteri ile üne kavuşan Serel Yereli, diziden sonra oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşti. Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen Yereli, bu kez son paylaşımıyla tepkilere neden oldu. Yereli, sevgilisiyle birlikte babasının mezarına gidip 'Kocam babamla tanıştı' notunu ekledi. Bu kare kısa sürede gündem oldu.


Bodrum Masalı dizisiyle geniş kitlelerce tanınan ve daha sonra yurt dışına giderek müzik eğitimi alan Serel Yereli, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.


Her paylaşımı olay olan Yereli, son olarak sevgilisi Oğul Avcı ile birlikte 2011'de vefat eden babası Serdar Yereli'nin mezarını ziyaret etti.

TEPKİ TOPLADI

Yereli o kareyi “Kocam babamla tanıştı” ve “Aile fotoğrafı” notlarıyla paylaştı. Bu görüntüler sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki aldı.

YORUM YAĞMURU

Bazı kullanıcılar Yereli'nin kıyafetine, bazıları ise fotoğrafa eklediği nota tepki gösterdi. Sosyal medyada; 'insanın biraz saygısı olur', 'keşke mezarlığa geceliğiyle gitmeseydi', 'bu kız normal değil', 'psikolojik tedaviye ihtiyacı var' gibi yorumlar yapıldı.

PAYLAŞ:

Yorum Yap

* Hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.

Saba Tümer Yayında Dans Eden Erkekler Güzel Sevişir Derler Diyerek Ünlü Oyuncuya Soru Sordu!

Hande Yener ve Demet Akalın Sahnede Yaptıklarına Yorum Yağmuru Geldi!